Elektromic: al meer dan 50 jaar uw elektrospecialist

Elektromic werd opgericht in 1968 door Jos Michiels. Sinds 2009 wordt de firma geleid door zijn zoon Koen en telt de firma 5 vestigingen in Geel (2), Herentals, Lier en Hove. In deze vestigingen vind je een ruim aanbod van kwaliteitsmerken. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

De voordelen van de grote spelers, de service van een familiebedrijf

Een uitgebreid aanbod van elektrotoestellen van de beste merken

Elektromic biedt een ruim gamma aan elektrotoestellen. Zowel witgoed (wasmachines, droogkasten, koelkasten ...), bruingoed (televisietoestellen, radiotoestellen, audioapparatuur ...), keuken- en huishoudapparaten (mixers, toasters, stofzuigers ...), inbouwtoestellen (kookplaten, ovens, vaatwassers ...) en computers en toebehoren maken deel uit van het gamma. 

Excellente service door eigen techniekers

Dankzij een eigen team van ervaren techniekers kan Elektromic een excellente service bieden. Van het leveren van een toestel, over de plaatsing en installatie, tot de configuratie en toelichting: onze servicetechniekers zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan met je nieuwe apparaat.

Ook voor herstellingen, al dan niet aan huis, kan je bij onze servicemensen terecht.  Zijn analyseren het probleem en stellen steeds de best mogelijke oplossing voor.

Telenet Center Elektromic

Bij Elektromic in Geel, Herentals en Lier vind je een Telenet Center. Hier kunnen nieuwe en bestaande Telenetklanten terecht met al hun vragen over hun abonnement voor tv, telefonie, mobiele telefonie en internet. Naast een ruim gamma van smartphones en tablets, vind je er ook alle toebehoren zoals hoesjes, beschermfolies en opladers.

Werken bij Elektromic

Ben je op zoek naar een boeiende en gevarieerde job? Dan vind je bij Elektromic zeker je gading! Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf met tientallen medewerkers die elk het beste van zichzelf geven. Op regelmatige basis zijn we op zoek naar techniekers, verkopers, logistieke ondersteuners en IT-specialisten.

Heb je geen vacature gevonden die bij je past? Dien dan gerust een spontane sollicitatie in!

Altijd in de buurt

Je vindt Elektromic in Geel, Herentals, Lier en Hove, en bent steeds welkom voor een bezoekje aan één van onze winkels.

Telenet vestigingen